LC HELSINKI-HAKANIEMI

HELSINKI-KALENTERI 2017

Helsinki-kalenteri 2017 on myynnissä Ant-Autossa, Hakaniemenranta 10.

Tue hyväntekeväisyyttä näyttävästi, osoita yhteistyökumppaneillesi ja asiakkaillesi, että välität!

Lions Club Helsinki/Hakaniemen Helsinki-kalenterin tuotot ohjataan ennaltaehkäisevään huumetyöhön niin kouluissa kuin maamme rajoilla:

Kalenterin rakenne Helsinki-kalenteri 2017 on taskullinen seinäkalenteri, joka liikelahjana jää helposti asiakkaiden käyttöön koko vuodeksi. Joka kuukaudelle on oma taskunsa, jossa esimerkiksi oopperaliput säilyvät tallessa.

Kalenteri kertoo myös antajansa tuesta hyväntekeväisyydelle.

Kalenterin pidennetty takakansi jatkuu kuukausisivujen alapuolelle liepeenä, joka on näkyvissä koko ajan. Lieve on sopiva paikka yrityksen nimelle, logolle tai muulle mainostekstille.

Yksivärisen pidennetyn takakannen mainoksen hinnat:

vähintään 100 kalenteria10,00 €/kpl + ALV 24%

TEE TILAUS TAI PYYDÄ LISÄTIETOJA

Ota yhteyttä tilauksissa ja kysymyksissä Jaakko Hyvättiin, puhelin 040 5011222, sähköposti jaakko.hyvatti@iki.fi, tai muihin klubin jäseniin.


Kalenterin kansikuva on mahdollista vaihtaa sopimuksen mukaan, mutta koska kansikuva jää käytössä piiloon, kannattaa vaihtaa myös tammikuun kuva.


Tammikuun kuvan tilalle on mahdollista painaa haluttu oma kuva tai sisältö. Kuva on ensimmäinen näkyviin tuleva kuva kalenteria käyttöön otettaessa, ja jos kuukauden vaihtuessa kalenterilehtiä irroitetaan, jää se näkyviin pidemmäksikin aikaa.

Vähintään 500 kappaleen erään voidaan painaa mainostajan valitsema kansi ja tammikuun kuva 4-värisenä.

100 kalenteria12,00 €/kpl + ALV 24%


Helsinki-kalenterin 2017 kuvat ovat kauniita ja mielenkiintoisia kuvia 1900-luvun alun Helsingistä. Jokaiseen kuvaan oli upotettu samalta paikalta otettu uusi kuva, josta käy ilmi Helsingin muuttuminen vuosisadan aikana. Lions Club Helsinki/Hakaniemi on julkaissut kalenteria vuodesta 2006 lähtien.

Tässä vuoden 2008 kuvia:

TEE TILAUS TAI PYYDÄ LISÄTIETOJALions Club Helsinki/Hakaniemi

Lions-liike toimii eettisenä ja aktiivisena palvelu- ja auttamisjärjestönä. Se tukee yhteiskunnan kehittymistä yhteisvastuuseen kansalaisten hyvinvoinnista paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Varainkeruu kuuluu oleellisesti lionstoimintaan. Klubi kerää kauden aikana varoja, jotka kauden aikana tai kauden loputtua lahjoitetaan omalle paikkakunnalle tai kansallisiin kohteisiin.

Kalenterin myynnistä vastaa Lions Club Helsinki/Hakaniemi, joka ohjaa kalenterien myynnistä saatavat tuotot avustustoimintaan Lions-liikkeen periaatteiden mukaisesti.

PITKÄ ESITE pdf - LYHYT ESITE pdf - YKSITTÄISKAPPALEIDEN MYYNTIJULISTE pdf - Pitkä esite muokattava - Lyhyt esite muokattava - Myyntijuliste muokattava